понедељак, 27. децембар 2010.

Сатана из океана


Оче наш, Небески, Ти си Творац сваког човека. Ти си народу Твом који се  намножио и одродио од Тебе свога Творца и доброчинитеља, помео језике и расуо у народе  различитих језика, по броју Анђела Небеских.
Удаљише се од тебе народи и Ти не хтедући да их одбациш, сваком народу даде Анђела да га поучава и чува. Анђео је свој народ над којим си га поставио, кроз Свете људе приводио вери коју си Ти за тај народ одредио.
Све вере су добре, праведне и у многоме истините али ни једна од њих није имала пунину истине пошто су преко Анђела примале колико је Анђео од Тебе добијао. Све вере света биле су припрема за улазак у светску историју Твог љубљеног, јединородног Сина Господа Исуса Христа у коме ће на крају светске историје све вере наћи своју истину.

Један број народа препознао је Твога Сина као вечну и непроменљиву Истину, оставио своје старе вере поклонио му се умом, срцем и душом и његовим стопама за њим пошао. Други део који није видео дела Сина Твога остаје веран вери својих отаца. Данас две хиљаде година од Васкрсења Господа Исуса Христа наступа велико искушење, време васељенске невере и пометње и Богоотпадништва претпотопских размера. Већина некадашњих хришћана искушавана мамоном заведе се заборавом у таму изван Христове светлости.

Већи део народа старих дохришћанских религија такође охладне срцима и пође за западном модом и за неверним изродима који је лансирају оставивши веру прелашћени неправедним светским добитком лагодним животом и забавом.

На водама Атлантског океана један конгломерат народа  гоњен трбухом за крухом скупљен с коца и конопца читавог двадесетог века уздиже се изнад свих народа купљеним научним достигнућима  на светској пијаци идеја. Долар, бог овог народа завлада срцима многих Американаца и постаде им једини вођа и господар. Гоњени трбухом за крухом евроатлантисти у свом некадашњем, првом освајачком походу на запад својим присуством претворише Америку у дивљи запад, одакле гоњени лажним богом доларом кретоше у свој последњи дивљачки поход, поход на Исток. 

Овај дивљи блудни евроатлантски син главно упориште и помагача налази у својој мајци европској блудници која га роди из блуда да блуди и отима туђе с намером да звлада светом и оца лажи, ђавола који разапе Исуса Христа.Израстао из несветог збира народа освајача који у својим далеким домовинама на својим вековним праговима оставише своје Анђеле чуваре поред старих исцепаних траља, незасито гладним очима намисли да пороби свет.

Анђела, америчких домородаца Индијанаца, које потамани остави да даноноћно вапије пред Богом у векове. Ова звер изашла из Атлантског океана угојена и бесна насрће на Исток потпомогнута блудном мајком и изродима из  осталих народа. Од изрода свих народа удружује  се црвено црна интернационала, која руши Богом установљени закон и граби сва светска богатства којима купује изгубљене душе. Ова звер претвара државе у логоре а изроде народне у капое. Звер, готово да је загосподарила хлебом свих оних који заборавише молитву Господњу, и многе веза хлебом насушним као нераскидивим ланцем за себе.И сви Анђели завапише, и сви народи закукаше од зверстава ове звери.
 Оче наш, небески, пригни ухо и почуј плач свих народа светских,  смилуј се њиховом плачу, па победоносним Свечасним Крстом Сина Твога Господа Исуса Христа сатри ову неситу звер народних изрода, да би сви верни народи света познали и призвали Твога Истинитог и јединородног Сина, признали његову Врховну силу и моћ и поклонили се пред њим, те да се свуд и у свему прославља Твоје најсветије име Оца и Сина и Светога Духа сада и увек и у векове векова. АМИН.

Напомена: Да не бих био погрешно схваћен и представио слику о Америци као о апсолутном злу, појашњавам. И поред тога што зло тежи да се апсолутизује то му никада неће дозволити Црква Христова, што значи да и у Америци има добрих и часних људи који своју доброту и част чувају Часним Крстом Господа нашег Исуса Христа.

1 коментар: