петак, 25. март 2011.

Исток или запад , робу је све једно

Запад или исток робу је свеједно. Бегом од запада у наручје истока, губимо себе у слободи. Хладни рат истока и запада увек је био подстицајан за маштовите у служби духовне маглуштине. У ствари тај хладни рат био је много хладнији него што се мислило, никад није ни био духовни рат како се духом лажи представљао. И исток и запад служе истом интересу одбацивши Бога. Путин из Србије носи Белог Анђела кога му је поклонила председница скупштине. Било би смешно да нас њено православље не кошта колико нас кошта. Од служења милосрдном анђелу НАТО пакта изгласавањем свих нечастивих закона, до милешевског Белог Анђела протеже се дијапазон кретања наших политикомана. Лицемерје до зла бога мамона који им запоседе срца и уместо Божије љубави постави им дигитроне. Калкуланти, преваранти, опсенари напредују варајући и варајући се.  А Путин  као сваки прави Олимпијац оде на стадион а не у храм Светог Саве. Док је стадиона и спорта Бог им засигурно неће засметати. У Путиновој пратњи  дођоше бизнисмени и банкари тако да нам се лако може десити да у Европу уђемо са руским газдом, односно да нас, од западне звери под своје преузму мајка Русија и отац Путин. Ко да више, нек нам лик обрише, папистичка Европа или евроазија под оком руског штазија КГБ. Два века модерне Србије, којима на сва звона бију модернисти и прогресисти отпали од србске традиције, нису ништа друго него два века ропства светским банкарима и Међународном Муљаторском Фонду. Између властодржаца, такозване модерне, Србије од кнеза Милоша до данас, нема никакве суштинске разлике. Постоје само формално правне разлике у називима државних рушевина насталим на темељу државе Србије, у руху пресвлачених властодржаца и распореду расипничког потенцијала партијских послушника и извршитеља Међународног Муљаторског Фонда. Монарх који председава политичким странкама и председник који изиграва надстраначког монарха подједнако искључиваху и искључују Божију и народну вољу. Обреновићи, Карађорђевићи, Брозовићи, Милошевићи. СПОљанићи. ДОСовићи само су замаскиране етапе једног истог пута расрбљавања Србије. Међународни Муљаторски Фонд муља и љуља, подиже и обара Бога и човека, границе и владаре, плате и цене, фабрике и раднике, градове и села... Србија се уврбила мусава и мрцава, банкарско филозофска змија јој се око врата обмотала којој само Христов мач може доћи главе.

Плашише нас папистичком зверином у тој мери да добровољно похрлисмо у загрљај руске мечке. Свака част страдалном руском народу који је подједнако крстоносан и страдалан као и наш србски, али не и властодршцима који да би постали господари народа распеше Господа Славе. Данас у Србији годишње изумре четрдесет хиљада Срба, у Русији милион Руса. Мајка Русија, исто ко и мајка Србија, несређеним животним условима нагони индивидуалне мајке на злочин чедоморства. Непринципијелна коалиција недостојних и нечастивих разграђује подједнако и Србију и Русију и једини лек и за Србију и за Русију јесте повратак Православљу јединоме Путу Истинског живота. И тамо и овде пали духови предводе гладне зверове који черече изгубљене овце. Одступивши од Божијег Светог Духа људски дух пада и подпада под власт демонских духова и претвара човека у људску звер која служи својим пожудама уместо Богу. Телесни роб који бива теран или вођен од ових дивљих зверова у овчијем руху, углавном се тера и води на кланицу тако да горе поменуте бројке не треба било кога да изненаде. Под влашћу ове непринципијелне коалиције недостојних и нечастивих, Богољубље и родољубље лудост постаде а нечасни добитак путовођа уместо Господа. Ко има даће му се а ко нема узеће му се и оно што има, ко није  с нама тај је против нас, како у Царству Бесмртних Духова тако и у лажном светском рају незајажљивих људских телесина. Ви сте светлост света говори Господ, док не направите компромис са кнезом таме овога света, ако га направите светлост у вама постаће тама очигледна сваком оку које види. Живот у Богопознању, рекло би се, губи битку од живота у пожудама, али то је само тренутно стање ствари, које ће се ако Бог да ускоро променити.

Верска слобода извојевана крвљу милиона Хришћанских мученика, бива угрожена уживачима овога века у Хришћанском обличју. Протеривање Богочовека постаде општи тренд у свету и како прочитах ових дана тренутно има десет бивших Хришћанских земаља које се одрекоше вере у Бога као нечег застарелог и превазиђеног. Овај светски тренд спроводи се и код нас кроз прогон Преосвећеног Епископа Артемија и то кроз оне које најави Свети Апостол Павле као грабљиве вукове који сачуваше облик побожности одрекавши се силе Истине, који се увукоше у Цркву да је руше изнутра. Мајстори, опсенари Тајне Безакоња својим волшебништвом претворише општенародно добро у себични мајдан међусобно спојених посвећеничких кругова недостојних и нечастивих и у општенародно зло. Лажни пророци Јаније и Јамврије новог доба служе фараону Међународног Муљаторског Фонда, како некад тако и сад.  Све је текло по уходаном пројекту М.М.Ф.а док недремно око Божије кроз Преосвећеног Епископа Артемија не прозре нечасне намере упаковане у речи лажне љубави. Са распетог Косова и Метохије зазвони на национално буђење звоно СветоСавско кроз достојанство Богољубивог и родољубивог Преосвећеног Епископа Артемија и то звоно безуспешно настојаваше да ућуткају они вуци прогнавши га с распетог Косова и Метохије у распету Шумадију. Верни Христови војници часни монаси, подредивши земне животе одбрани општег Божијег и народног добра кретоше стопама свога часног оца да с њим буду гоњени за Крст Часни и веру Отачку. Истинитог звона разлеже се јека из Храма Светог Јована Крститеља из Љуљака, Карађорђева слободарска Шумадија се буди, добри Дух Божији расте као квасац у народу Шумадије.
Безумље многих данас постаје видно свима а Србија коначно доби Доброг Пастира Владику Артемија. Над нама се затворено небо отвара да нам прими уздах и молитву и ниспошље Божију благодат кроз изабрани сасуд Духа Божијег. Изнад истока и запада издиже се хиљадугодишња србска вертикала и нема нама другог Спаса изван Господа Христа и Светих Христових Немањића. Дође време за промене не партија него система, дође време да се и Бог и народ питају. Слава Богу на висини! и на земљи мир! међу људима који су по Божијој вољи.

Грешни раб Христове Слободе
Рајица Марковић

Нема коментара:

Постави коментар