четвртак, 20. јануар 2011.

Пројекат међународног олоша

Кад Свети човек постане државни непријатељ а држава народни непријатељ, држава постане сурови господар а не слуга, неминовно губи благодат Божију и уместо ње влада сатанском силом. Сатанска сила која се обрушила на србски народ узурпирањем приватне својине, силом закона претвара своје грађане у државну својину. Растакање села последњи је стадијум метастазиралог карцинома који убија Србију. По пројекту Европске Уније на гробу Србије успоставља се темељ светске државе олоша са самим ђаволом на врху. Ову светску државу олоша вековима изграђују изроди свих земаља и народа који издајом олошаше до последњег олоша.  Том међународном олошу, покретаном ислључиво себичним сатанским користољубљем, ништа није свето, шта више олош ужива у рушењу светиње. Ови мрзитељи светиње са садистичким уживањем раде свој проклети посао рушења Светиње, Човека, Породице, Цркве и Државе. Олош заводи лажима и преварама, себично граби и претовара своје приватне рачуне а државу и народ гура у дужничко ропство. Олошаше народи па им олош дође на чело свих институција. 
Мир претворише у необјављени рат међународног олоша сопственом народу  који се не одрече позива на служење упућеног од Сина Божијег. Царска власт Богом постављена паде од међународне завере олоша који пожеле да влада уместо да служи. Вођен оним олошем који због непослушности Виноградару и његовом Сину остаде без повереног му винограда, овај у злу удружени међународни олош, и дана данас руши и преорава виноград Божији. Изађи из себе из свог националног бића и постани члан међународне организације олоша. Ово је рецепт за најлакши пут до успеха у овом свету, и вечне казне у оном. 
Међународни олош братску љубав замени мржњом упакованом у лицемерну финоћу и док мазно прича на срцу му лежи седам гуја отровница. Олош белим рукавицама скрива ђаволске канџе. Кад прича три нечиста духа као три жабе искачу му из уста. Међународни олош не ратује само против човека него првенствено против Бога чије законе и наредбе руши а Бог је са човеком нераздвојно себе везао својим светим Духом и слободном људском вољом. Заведен сатаном међународни олош заборави да се нико ко је против Бога ратовао није прославио. Бог прославља оне који њему служе. Овај међународни олош  путем сатанским  у СветоСавски виноград дође, а како дође тако ће и да оде.Ђаво га донео ђаво га однео, само треба да се Србин сети,  прекрсти, и каже иди од мене сатано.
Балкан је био, јесте и биће гора кушања. Ми, Срби, Божији смо Виноград Христовог чокота, рукосад Светитеља Симеона и Саве, благочестивих отаца наших.. Виноград Божији на гори кушања најбоље родове даје. Кроз векове нам непријатељ заламаше  лозу по Божијем допуштењу и ништа више од тога. После сваког овог заламања плодови му увек бољи беху а чокот небесима ближи. Како било, тако јесте и биће, док је света и века, док је Бога и човека, и док сунце свиће.

Грешни раб Христове Слободе
Рајица Марковић

Нема коментара:

Постави коментар